I Am SoMeOne

By: nur sha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Sep-2008 01:42 Email | Share | | Bookmark
I'm MOVING

Assalamualaikum wbt ...

Maaf di atas kelewatan informasi. Saya telah berpindah. Lawati laman rasmi saya untuk update terkini di :

www.pesonasenifoto.com

Jumpa di sana ye .........


Sunday, 6-Jan-2008 07:49 Email | Share | | Bookmark
Welcome 2008 !

Assalamualaikum,

Minta maaf, lama tak update. Bukan merajuk, bukan malas or bukan terlebih rajin tapi for now patik terlalu sibuk. Harap maklum. And hope belum terlewat utk patik mengucapkan " Happy New Year 2008 "


Wednesday, 24-Oct-2007 00:56 Email | Share | | Bookmark
Me In Action

 
 
 


Ramadhan telah pun berlalu, kini tibanya Syawal menjelang tiba. Nak upload gambo time raya pendrive tertinggal kat kedai,lah fulakkk Terpaksalah postpone nak citer psl raya. huhuuu ... And this is some of my collections after beli D70s on 29 September 2007 bersamaan 17 Ramadhan 1428H ( amik berkat sempena bulan Ramadhan dan Hari Nuzul Quran ). Alhamdulillah, maka dengan ini bertambahlah lagi kelahiran warga Nikon Pesona Senifoto. Saja gatai tangan, boring - boring dikeheningan malam, tak taw nak watpa, dengan relanya patik membelasah diri patik. Still in learning process. Taknak ckp pape dah, have a look ...



* 3 pict diatas ditujukan khas wat Abang Silmi. saja nak perangat. jgn marah naaa ... muahahahaaaaaa ...




Nurfishah
Marketing Manager + Photographer
Pesona Senifoto
+60174137417
http://pesonasenifoto.fotopages.com
: dshah_collections




Friday, 12-Oct-2007 02:37 Email | Share | | Bookmark
Salam Lebaran

 


Assalamualaikum wbt ...

Rasanyer masih belum terlambat utk patik ucapkan Selamat Hari Raya. Patik juga ingin mengambil kesempatan utk menyusun 10 jari jemari patik ini memohon ampun dan maaf diatas segala kesilapan, tersalah laku, terkasar tutur bahasa dan yg sewaktu dengannya. Dengan segala hormatnya patik menjemput suma sila datang ke teratak patik, but before nak datang tuh call dl ek ... and jgn lupa bawa duit raya sekali utk patik okesss ( tak kawen lagi duit raya leh dpt lagi larr .. )


Nurfishah
Marketing Manager + Photographer
Pesona Senifoto
+60174137417
http://pesonasenifoto.fotopages.com
: dshah_collections




Friday, 5-Oct-2007 04:25 Email | Share | | Bookmark
t H a N k y O u

 
 



pict by : Hadzley Harith & Scharewl
edited by : Pesona Senifoto

Assalamualaikum wbt ...
Firstly, patik nak ucapkan Salam Ramadhan wat semua umat Islam ... hope masih belum terlambat utk patik wish even tinggal a few days je lagi nak qhayer
Secondly, mintak ampun mintak maap banyak2 sb telah sekian lama patik tak update, adesss ... patik pegi bertapa kejap carik ilham. ekekee ... sorry naaa ...
Thirdly, Alhamdulillah ... everything berjalan dgn baik pd majlis tersebut dan kami telahpun selamat diikat and still belum terlambat patik rasa utk ucapkan jutaan tima kasih to all photographers yg dtg menembak on 31st August arituh. Scharewl (OP), Kak Zura aka pinkytrail (assistant OP merangkap wife kpd OP), Hadzley Harith, Desa, Silmi, Faris, Ayarx, Sinister & CG Mulia (tanpa senapang). Patik teramatlah angat ati sb tak dapat turut bersama utk menembak, dok taram jek arituh. hahahaa ..
Tima kasih jugak patik ucapkan to all my beloved friends ... sb telah bersusah payah bawa patik utk make up nunnnnn joh di sana ... and layan karenah patik yg banyak songeh dan tak henti2 cakap sepanjang perjalan pergi dan balik .. takper wey ... member hampa sowang ni jek yg hampa ader camnih ... kanper wey, patik nervous sama masa arituh, tu yg terbanyak ckp kot

Eiyda - thanks jadik driver sepenuh ms arituh & tak sempat nak bergambo sb ceq tu nak kena balik cpt sgt (toksah dok carik dlm gambo memang takder pon)

Sue - u have been as part of my family since skolah lagik. memang payah sunggoh kita nak berenggang kot mana pon mesti melekat. a lot of things we share n face together n banyak sgt tlg sha. tak terbalas jasamu. thanks for everything ! n temankan sha pegi make up (aweks berdiri di line yang ke - 4)

Shekin - thanks jugak temankan aku pegi make up. Sian kat tunang hang wey kena anto hang dtg umah aku awai2 pagi. hang ni dressing ngalahkan aku, cam hang plak yg nak sarung cincin (aweks berdiri di line yg ke - 2)

Liza - sampai gak even lewat. bf punyaler pendiam tp ceq tuh plak yg tak qheti dok diam, tak henti2 cakap (aweks berdiri di belakang)

Siti - awak ngan sarbani memang sepadan. Keta cik abang dah da, nasi minyak nyer bl lagik ? Jgn dok simpan lama2 sgt Ti .. nanti melepassss Sarbani tuh (aweks berdiri di hadapan)

Ida - sorry sgt wey, aku tak sempat nak bersembang sepatah pon ngan hang. yg aku ingat kita bercakap pon sb hang suwoh aku pose utk hang tu pon baper keping jek. mekaseh byk2 wey tlg aku settle psl hantaran. aku kalut gilosss .. aku tak sabo nak buli hang ms knuri kawen hang nt wey . akanku suwoh hang pose sampai hang keletihan. muahahaaa ... papepon hang la sepupu aku yang ranggi dunia akhirat (takde dlm gambo)

Kak Awa - tima kasih byk2 tlg adik wat preparation umah sampai ke pagi. tunggu turn kak wa lak akanku lakukan apa sj utkmu ... sorry naaa kak wa .. terrrlangkah bendul .. huhuu

Kak Sal (Salwa aka Wawa) - geram sunggoh tak dpt dtg arituh asyik koje ... koje ... koje ... jek pastu gaduh asyik demam tak kebah jek . ekekee. thanks ye akak, temankan sha ms time merisik arituh.. aper yg berlaku haritu hny rahsia kita berdua .. shhhh .. diam2 taw ...

Lastly, thank you very much to mak abah, angah, along, both abg ipar, sedara mara & semua pihak yang terlibat mahupun yg sengaja @ tidak disengajakan. And patik nak mintak ampun dan maap banyak2 kpd pihak yg patik tak bertegur, bersembang & yg sewaktu dgnya. Sesungguhnya patik teramatlah kalut pd hari tsbt sampai tak terlayan guest yg dtg. Segala yang baik dtgnya dari Allah swt dan yang buruk adlh dari patik .. pape yg terlebih terkurang tanpa patik sedari mahupun dlm keadaan yg sedar, patik mintak ampun banyak2. Nama2 yg tak disebut diatas mintak maap naa .. ramai sgt, sampai tak tersebut .. and mintak maap jugak sb panjang berjela entry kali nih .. Segala kesulitan amatlah dikesali.


Nurfishah
Marketing Manager + Photographer
Pesona Senifoto
+60174137417
http://pesonasenifoto.fotopages.com
: dshah_collections




[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net